Kwalitatieve elektricien in Blaricum – voor particulieren en bedrijven

In Blaricum een kwalitatief goede elektricien nodig? Schimmel Elektrotechniek B.V. kan u van dienst zijn. U kunt ons vanuit Blaricum, maar ook vanuit Bijvanck, contacteren voor de aanleg en ontwerp van elektrische installaties zoals verlichting, domotica (KNX), intercom, televisie, audio en internet. Ons bedrijf heeft een uitstekende naam opgebouwd in Blaricum en omgeving. Dankzij onze ervaring van ruim 50 jaar weten wij exact hoe we onze klanten, zowel bedrijven als particulieren, optimaal van dienst kunnen zijn.

Onderhoud, renovatiebouw en nieuwbouw

In Blaricum en omstreken voeren wij voornamelijk werkzaamheden uit voor utiliteitsprojecten, de kleine zakelijke markt en woningbouw. Deze werkzaamheden richten zich op laagspanningsinstallaties en bestaan uit:

  • Onderhoud: hieronder verstaan we schakelaars of wandcontactdozen verplaatsen of vervangen en storingen verhelpen. We helpen u ook graag aan nieuwe spotjes.
  • Renovatiebouw: is uw elektrotechniek verouderd, onze elektriciens kunnen het geheel moderniseren (denk aan domotica) en aan uw wensen aanpassen.
  • Nieuwbouw: nieuwe woning in Blaricum of Bijvanck? Contacteer ons dan voor het ontwerp en volledige aanleg van nieuwe elektronische installaties zoals verlichting, domotica of internet. Wij zijn pas klaar als de laatste schakelaar gemonteerd is. Alles kan in overleg met uw architect.

Elektrotechniek Huizen

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Schimmel Elektrotechniek BV is uw vakkundig aanspreekpunt voor al uw wensen rondom elektrotechniek. Neem contact op voor advies op maat of een vrijblijvende offerte.

Datanetwerk uitbreiden en duurzame verlichting

Is uw huidige WiFi netwerk traag en is het ontvangst slecht? Onze elektriciens verbeteren graag uw gehele datanetwerk en kunnen dit ook uitbreiden zodat u overal goede verbinding hebt. Benader ons ook als u mooie en passende verlichting wilt in uw kantoor of woning. Wij kunnen u niet alleen helpen aan de juiste lampen en eventueel dimverlichting, ook voorzien we u graag van de nieuwste technische snufjes. Denk aan lampen op afstand bedienen. Als u met ons contact opneemt geven we u graag vrijblijvend advies en kunnen we voor u een besparingsplan opstellen voor duurzame verlichting.

Domotica in huis – duurzaam en meer comfort

Domotica is dé nieuwe trend in elektrotechniek. Dat is niet zomaar, want domotica maakt het leven duurzamer, comfortabeler en veiliger. Waarom? Omdat domotica, dankzij KNX, het mogelijk maakt om alles met elkaar in verbinding te brengen, zodat u het op afstand kunt bedienen. Denk aan uw verlichting, temperatuur, luchtbehandeling, audio, televisie en toegangscontrole. Onze elektriciens zijn bevoegd om het gehele domotica systeem voor u te ontwerpen en vervolgens aan te leggen. Alles geheel naar uw wensen.

VAKKUNDIGE SPECIALIST

Uw specialist in elektrotechniek en breed inzetbaar voor uw project, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat bij het opleveren van de installatie.

ADVIES OP MAAT

Bij Schimmel Elektrotechniek bent u aan het juiste adres voor oplossingen bij brede en specialistische vraagstukken voor installaties en domotica.

GECERTIFICEERD

Ons bedrijf is erkend en erkend via de BRL 6000. Deze stelt eisen aan de installaties en de kwaliteitsbewaking. Zo bent u dus verzekerd van de kwaliteit onze installaties.

Benader ons erkende elektrotechniekbedrijf vanuit Blaricum

Schimmel Elektrotechniek B.V. staat voor u paraat om uw bedrijfspand of woning in Blaricum te voorzien van een hoogwaardig KNX systeem en/of kwalitatieve elektrische installaties. Ons bedrijf heeft de erkenning van ‘Stichting Erkenning Installatie-bedrijven’, wat betekent dat u kunt rekenen op uitstekende kwaliteit en een geweldige service. Bel 035-5386369 of stuur een e-mail: info@schimmelelektrotechniek.nl.

Een greep uit onze projecten

IMG_2031
MARCCAIN LAREN
MARCCAIN LAREN

Schimmel Elektrotechniek BV in beeld

© Copyright 2019 | Schimmel Elektrotechniek | Sitemap | ALIB voorwaarden bedrijven - consumenten
035-5386369