Elektricien nabij Bussum
Vakmanschap en kwaliteit

Zocht u naar een elektricien in Bussum? Bel of e-mail dan naar Schimmel Elektrotechniek B.V. Wij zijn u graag in Bussum van dienst voor het ontwerpen en aanleggen van elektrische installaties voor bijvoorbeeld televisie, verlichting, internet, audio, intercom of domotica (KNX).

Ons bedrijf heeft al ruim 50 jaar ervaring in dit vak en heeft in Bussum en omstreken een goede naam gevestigd. Zowel bedrijven als particulieren kunnen ons contacteren.

Elektrotechniek Bussum

Renovatiebouw, onderhoud, nieuwbouw

Ons bedrijf richt zich voornamelijk op de woningbouw, utiliteitsprojecten en de kleine zakelijke markt in Bussum en omgeving. De elektriciens van Schimmel Elektrotechniek B.V. werken voornamelijk met laagspanningsinstallaties, waaronder:

  • Renovatiebouw: ons bedrijf is bij uitstek geschikt om u te helpen uw huidige bedrijfspand of woning in Bussum compleet aan te passen aan de nieuwste technieken van deze tijd zodat uw elektrotechniek weer helemaal up-to-date is.
  • Onderhoud: denk bijvoorbeeld aan storingen oplossen of wandcontactdozen en schakelaars verplaatsen of vervangen. Wilt u andere aansluitpunten of nieuwe spotjes in het kantoorpand of uw woning, dan kunnen wij u ook van dienst zijn.
  • Nieuwbouw: in overleg met u en uw architect, kunnen we geavanceerde en een modern elektronische installaties ontwerpen en aanleggen. Wij verzorgen dit van A tot Z, van ontwerp tot het monteren van schakelaars en verlichting.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Schimmel Elektrotechniek BV is uw vakkundig aanspreekpunt voor al uw wensen rondom elektrotechniek. Neem contact op voor advies op maat of een vrijblijvende offerte.

Efficiënt datanetwerk en slimme verlichting

Wilt u in uw bedrijfspand of woning in Bussum passende en mooie verlichting? Onze elektriciens kunnen u advies op maat geven over uw mogelijkheden. Bijvoorbeeld de verlichting op afstand bedienen of dimverlichting.

Wij kunnen ook besparingsplannen voor uw verlichting opstellen zodat u op lange termijn minder kosten hebt. Heeft u problemen met uw huidige WiFi netwerk, dan kunnen we dit voor u verbeteren en uitbreiden.

Domotica in huis – duurzaam en veilig

Dé nieuwste trend bij bedrijven en in huishoudens is domotica. Domotica is veiliger, levert meer comfort en is duurzamer. Met domotica heeft u de mogelijkheid om alles op afstand te bedienen, dankzij KNX. KNX kan alle lossen onderdelen verbinden zodat u maar één apparaat nodig heeft, bijvoorbeeld uw telefoon of tablet. Wat u hiermee kunt regelen is onder andere de temperatuur, het licht, audio, luchtbehandeling, video en toegangscontrole. Onze elektriciens kunnen uw eigen KNX systeem volledig op uw wensen ontwerpen en aanleggen.

VAKKUNDIGE SPECIALIST

Uw specialist in elektrotechniek en breed inzetbaar voor uw project, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat bij het opleveren van de installatie.

ADVIES OP MAAT

Bij Schimmel Elektrotechniek bent u aan het juiste adres voor oplossingen bij brede en specialistische vraagstukken voor installaties en domotica.

GECERTIFICEERD

Ons bedrijf is erkend en erkend via de BRL 6000. Deze stelt eisen aan de installaties en de kwaliteitsbewaking. Zo bent u dus verzekerd van de kwaliteit onze installaties.

Zo neemt u contact op met een erkend elektrotechniek bedrijf nabij Bussum

Contacteer Schimmel Elektrotechniek B.V. voor uw elektrische installaties en KNX systeem in Bussum en omstreken. Wanneer u voor ons bedrijf kiest, kiest u voor vakkundige elektriciens, hoogstaande kwaliteit en een erkend installatiebedrijf door ‘Stichting Erkenning Installatie-bedrijven’. Stuur een e-mail naar: info@schimmelelektrotechniek.nl of bel ons: 035-5386369.

Een greep uit onze projecten

IMG_2031
MARCCAIN LAREN
MARCCAIN LAREN

Schimmel Elektrotechniek BV in beeld

© Copyright 2019 | Schimmel Elektrotechniek | Sitemap | ALIB voorwaarden bedrijven - consumenten
035-5386369