Schimmel Elektrotechniek, uw elektricien in Eemnes voor particulieren en bedrijven

Wilt u uw moderne elektrotechniek en domotica in Eemnes snel en vakkundig laten aanleggen? Bel dan direct naar Schimmel Elektrotechniek. Wij zijn experts in zowel de aanleg als het ontwerp van elektrische installaties. Denk hierbij aan verlichting, domotica (KNX), intercom, televisie, audio en internet. In Eemnes en omgeving zijn wij inmiddels een bekende naam, wat komt door onze ruim 50 jaar aan ervaring en uitstekende dienstverlening. Of u nu particulier bent of een eigen bedrijf bezit, bij Schimmel Elektrotechniek bent u aan het juiste adres voor de aanleg van uw moderne elektrotechniek en domotica.

Onze diensten in onderhoud, renovatiebouw en nieuwbouw

Zowel in Eemnes als in nabijgelegen streken, houden wij ons vooral bezig met utiliteitsprojecten, de woningbouw en de zakelijke markt. Deze werkzaamheden zijn gericht op laagspanningsinstallaties. Onze werkzaamheden omvatten:

  • Onderhoud: schakelaars of wandcontactdozen verplaatsen of vervangen en storingen verhelpen. We helpen u ook graag aan nieuwe spotjes.
  • Renovatiebouw: is uw elektrotechniek verouderd? Onze elektriciens kunnen deze geheel moderniseren (denk aan domotica) en aan uw wensen aanpassen.
  • Nieuwbouw: heeft u een nieuwe woning in Eemnes ? Neem contact met ons op voor het ontwerp en de volledige aanleg van nieuwe elektronische installaties zoals verlichting, domotica of internet. Wij bieden hierbij complete service van begin tot eind. In overleg met uw architect is nagenoeg alles mogelijk.

Elektrotechniek Eemnes

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Schimmel Elektrotechniek BV is uw vakkundig aanspreekpunt voor al uw wensen rondom elektrotechniek. Neem contact op voor advies op maat of een vrijblijvende offerte.

Uitbreiding datanetwerk en duurzame verlichting

Heeft u een langzaam werkend WiFi netwerk en is de ontvangst hiervan ook nog eens slecht? Dan nemen onze elektriciens graag uw gehele datanetwerk onder handen. Dit breiden wij indien gewenst uit, zodat u overal een snelle verbinding heeft. Ook kunt u ons inzetten voor kwalitatief goede en duurzame verlichting voor uw woning of kantoor. Wij kunnen u niet enkel van dienst zijn bij uw keuze voor de juiste lampen of dimverlichting. Wij hebben tevens de nieuwste snufjes in huis. Denk aan op afstand bestuurbare lampen. Neem contact met ons op, zodat wij u van een vrijblijvend advies kunnen voorzien. Ook stellen wij graag een besparingsplan voor u op voor uw duurzame verlichting.

Domotica, voor meer comfort in huis

Domotica is momenteel een veelbesproken onderwerp in de elektrotechniek. En dit is niet zomaar zo. Domotica zorgt namelijk voor meer comfort en veiligheid in uw woning in Eemnes. Tevens is domotica duurzaam. Dankzij KNX maakt domotica het mogelijk om alle apparatuur in uw woning met elkaar te verbinden, zodat deze op afstand te bedienen is. Denk hierbij aan verlichting, temperatuur, luchtbehandeling, audio, televisie en uw toegangscontrole. Onze elektriciens zijn gedreven professionals en bevoegd om een geheel domotica systeem voor u te ontwerpen en aan te leggen. Uw wensen staan hierbij centraal.

VAKKUNDIGE SPECIALIST

Uw specialist in elektrotechniek en breed inzetbaar voor uw project, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat bij het opleveren van de installatie.

ADVIES OP MAAT

Bij Schimmel Elektrotechniek bent u aan het juiste adres voor oplossingen bij brede en specialistische vraagstukken voor installaties en domotica.

GECERTIFICEERD

Ons bedrijf is erkend en erkend via de BRL 6000. Deze stelt eisen aan de installaties en de kwaliteitsbewaking. Zo bent u dus verzekerd van de kwaliteit onze installaties.

Vraag een offerte aan voor uw elektrotechniek in Eemnes!

Schimmel Elektrotechniek is het elektrotechnisch bedrijf dat uw woning of bedrijfspand snel en vakkundig kan voorzien van een KNX systeem en/of kwalitatieve elektrische installaties. Wij beschikken tevens over de erkenning ‘Stichting Erkenning Installatie-bedrijven’. Dit houdt in dat een uitstekende service en kwalitatief goede producten bij ons gegarandeerd zijn. Bel daarom direct naar 035-5386369 of stuur een e-mail: info@schimmelelektrotechniek.nl. Onze elektricien komt graag bij u langs in Eemnes om uw gewenste elektrotechniek te verzorgen!

Een greep uit onze projecten

IMG_2031
MARCCAIN LAREN
MARCCAIN LAREN

Schimmel Elektrotechniek BV in beeld

© Copyright 2019 | Schimmel Elektrotechniek | Sitemap | ALIB voorwaarden bedrijven - consumenten
035-5386369