Elektricien nabij Huizen – kwaliteit en service

In Huizen op zoek naar een kwalitatieve elektricien? Schimmel Elektrotechniek B.V. is u graag van dienst. U kunt ons in Huizen inschakelen voor het ontwerp en aanleg van elektrische installaties zoals internet, televisie, audio, intercom, domotica (KNX) of verlichting. Ons bedrijf heeft in Huizen en omstreken een uitstekende naam opgebouwd. Dankzij onze ervaring van meer dan 50 jaar weten wij precies hoe we klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Wij richten ons op bedrijven en particulieren.

Onderhoud, nieuwbouw, renovatiebouw

In Huizen en omgeving richten wij ons voornamelijk op utiliteitsprojecten, woningbouw en de kleine zakelijke markt. De specialisatie van onze elektriciens is laagspanningsinstallaties. Dit bestaat uit:

  • Onderhoud: onderhoud bestaat uit wandcontactdozen of schakelaars vervangen of verplaatsen en storingen verhelpen. We kunnen u ook van dienst zijn als u graag nieuwe spotjes wilt in uw woning of bedrijfspand.
  • Nieuwbouw: nieuw huis? Schakel ons dan in voor het ontwerp en de complete aanleg van moderne elektronische installaties zoals domotica, verlichting en internet. We zijn pas klaar als de laatste lichtschakelaar is gemonteerd. Uiteraard gaat alles in overleg met u en eventueel uw architect.
  • Renovatiebouw: wilt u dat de elektrotechniek van uw huidige woning of bedrijfspand in Huizen weer helemaal up-to-date is? Wij zorgen ervoor dat u beschikt over de meest moderne installaties, geheel aangepast aan uw wensen.

Elektrotechniek Huizen

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Schimmel Elektrotechniek BV is uw vakkundig aanspreekpunt voor al uw wensen rondom elektrotechniek. Neem contact op voor advies op maat of een vrijblijvende offerte.

Datanetwerk verbeteren en optimale verlichting

Is uw huidige draadloze internetverbinding in Huizen te traag of heeft u slechte ontvangst? Onze elektriciens kunnen uw datanetwerk verbeteren en uitbreiden. Schakel ons ook in als u graag passende en mooie verlichting in huis of kantoor wilt. Niet alleen kunnen wij u voorzien van de juiste lampen en dimverlichting, maar ook van de nieuwste technische snufjes zoals uw lampen op afstand bedienen. Neem contact op en we geven u graag advies op maat en kunnen desgewenst een besparingsplan voor verlichting opstellen.

Domotica in huis – comfortabel en duurzaam

Domotica (KNX) is dé nieuwe trend in huishoudens en bedrijven. Dat is niet zonder reden want het is duurzamer, veiliger en comfortabeler. Dankzij KNX is het mogelijk om alles op afstand te bedienen. KNX verbindt namelijk alle losse onderdelen zoals uw verlichting, temperatuur, toegangscontrole, luchtbehandeling, televisie en audio met elkaar. U hoeft alleen maar uw telefoon of tablet te pakken om over alles controle te hebben. De elektriciens van ons bedrijf kunnen het KNX systeem geheel volgens uw wensen ontwerpen en aanleggen.

VAKKUNDIGE SPECIALIST

Uw specialist in elektrotechniek en breed inzetbaar voor uw project, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat bij het opleveren van de installatie.

ADVIES OP MAAT

Bij Schimmel Elektrotechniek bent u aan het juiste adres voor oplossingen bij brede en specialistische vraagstukken voor installaties en domotica.

GECERTIFICEERD

Ons bedrijf is erkend en erkend via de BRL 6000. Deze stelt eisen aan de installaties en de kwaliteitsbewaking. Zo bent u dus verzekerd van de kwaliteit onze installaties.

Contacteer ons erkend elektrotechnisch bedrijf nabij Huizen

Schimmel Elektrotechniek B.V. staat voor u klaar om uw woning of bedrijfspand in Huizen te voorzien van kwalitatieve elektrische installaties en/of een KNX systeem. Ons installatiebedrijf is erkend door ‘Stichting Erkenning Installatie-bedrijven’, wat inhoudt dat u verzekerd bent van hoogstaande kwaliteit en excellente service. Bel: 035-5386369 of stuur een e-mail: info@schimmelelektrotechniek.nl.

Een greep uit onze projecten

IMG_2031
MARCCAIN LAREN
MARCCAIN LAREN

Schimmel Elektrotechniek BV in beeld

© Copyright 2019 | Schimmel Elektrotechniek | Sitemap | ALIB voorwaarden bedrijven - consumenten
035-5386369