Schimmel Elektrotechniek, elektrotechniek en domotica in Kortenhoef

Bent u in Kortenhoef op zoek naar moderne elektrotechniek en domotica voor uw woning? Schimmel Elektrotechniek verricht snel uw installatie. Wij beschikken over gespecialiseerde elektriciens, die veel ervaring hebben in zowel het aanleggen als ontwerpen van elektrische installaties. Hierbij kunt u denken aan verlichting, domotica (KNX), intercom, televisie, audio en internet.

Al vele particulieren en bedrijven in Kortenhoef en omgeving hebben ons elektriciteitsbedrijf weten te vinden. Dit komt doordat wij ruim 50 jaar ervaring hebben en uitmuntende diensten leveren. Bij ons bent u op de juiste plek als u snel en vakkundig uw moderne elektrotechniek en domotica wenst te installeren.

Elektrotechniek Kortenhoef

Aanbod onderhoud, renovatiebouw en nieuwbouw

In Kortenhoef en omgeving zijn wij vooral actief in de woningbouw, utiliteitsprojecten en de zakelijke markt. Hier houden wij ons vooral bezig met laagspanningsinstallaties. Wat wij u te bieden hebben? Onze elektricien verzorgt:

  • Onderhoud: schakelaars of wandcontactdozen verplaatsen of vervangen en storingen verhelpen. Wij verzorgen ook graag uw nieuwe spotjes.
  • Renovatiebouw: is uw elektrotechniek verouderd? Onze elektriciens kunnen deze geheel moderniseren (denk aan domotica) en aan uw wensen aanpassen.
  • Nieuwbouw: heeft u een nieuwe woning in Kortenhoef? Neem contact met ons op voor het ontwerp en de volledige aanleg van nieuwe elektronische installaties zoals verlichting, domotica of internet. Wij bieden hierbij complete service van begin tot eind. In overleg met uw architect zijn er vele mogelijkheden.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Schimmel Elektrotechniek BV is uw vakkundig aanspreekpunt voor al uw wensen rondom elektrotechniek. Neem contact op voor advies op maat of een vrijblijvende offerte.

Uitbreiding datanetwerk en installatie duurzame verlichting

Is uw WiFi netwerk langzaam en werkt de ontvangst niet naar behoren? Denk er dan eens aan om onze elektricien in te zetten. Deze neemt uw gehele datanetwerk onder handen. Indien gewenst, wordt uw netwerk uitgebreid, zodat u overal een snelle verbinding heeft. Bent u op zoek naar duurzame en degelijke verlichting voor uw woning of kantoorpand? Ook dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij kunnen u niet enkel ondersteunen bij uw keuze voor goede verlichting of dimverlichting, maar u zelfs van de nieuwste snufjes voorzien. Wat dacht u van op afstand bestuurbare lampen? Wanneer u vrijblijvend advies wenst, kunt u gerust contact met ons opnemen. Zo kunnen wij snel een besparingsplan voor duurzame verlichting voor u opstellen.

VAKKUNDIGE SPECIALIST

Uw specialist in elektrotechniek en breed inzetbaar voor uw project, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat bij het opleveren van de installatie.

ADVIES OP MAAT

Bij Schimmel Elektrotechniek bent u aan het juiste adres voor oplossingen bij brede en specialistische vraagstukken voor installaties en domotica.

GECERTIFICEERD

Ons bedrijf is erkend en erkend via de BRL 6000. Deze stelt eisen aan de installaties en de kwaliteitsbewaking. Zo bent u dus verzekerd van de kwaliteit onze installaties.

Domotica, comfort en duurzaamheid in huis

Domotica is een ware trend op het gebied van elektrotechniek. Maar wat maakt deze trend nu zo bijzonder? Domotica garandeert u meer comfort in uw woning in Kortenhoef. Zo ook veiligheid en duurzaamheid. KNX maakt dat alle apparatuur in uw woning met elkaar in verbinding staat, waarop deze op afstand bestuurbaar wordt. U kunt hierbij denken aan op afstand bestuurbare
verlichting, temperatuur, luchtbehandeling, audio, televisie en uw toegangscontrole. Onze elektricien kan snel, doch met precisie, een compleet domotica systeem voor u ontwerpen, dat aan al uw wensen voldoet. Onze elektricien kan dit systeem vervolgens tevens aanleggen. Neem snel contact met ons op en spreek uw wensen voor uw domotica met ons door!

Schakel onze elektricien in Kortenhoef in!

Onze elektricien verzorgt graag een KNX systeem en/of kwalitatieve elektrische installaties voor uw woning of pand. Tevens kunnen deze snel en vakkundig geïnstalleerd worden. Ons elektrotechnisch bedrijf beschikt tevens over het predicaat ‘Stichting Erkenning Installatie-bedrijven’.
Dit houdt in dat u enkel de beste producten en beste service van ons mag verwachten. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte via 035-5386369 of stuur een e-mail: info@schimmelelektrotechniek.nl. Onze elektricien komt dan graag bij u aan de deur in Kortenhoef voor de installatie van uw domotica en andere elektrotechniek.

Een greep uit onze projecten

IMG_2031
MARCCAIN LAREN
MARCCAIN LAREN

Schimmel Elektrotechniek BV in beeld

© Copyright 2019 | Schimmel Elektrotechniek | Sitemap | ALIB voorwaarden bedrijven - consumenten
035-5386369