Schimmel Elektrotechniek, moderne elektrotechniek en domotica in Lage Vuursche

Wenst u de meest moderne elektrotechniek en domotica in uw woning in Lage Vuursche te laten installeren? Bel dan direct naar Schimmel Installatietechniek! Waarom? Wij hebben zeer deskundige elektriciens in dienst die jarenlange ervaring hebben in zowel de aanleg als het ontwerp van diverse elektrische installaties. Waar kunt u hierbij aan denken? Denk aan verlichting, domotica (KNX), intercom, televisie, audio en internet. Al diverse bedrijven en particulieren in en rondom Lage Vuursche maken met tevredenheid gebruik van onze producten. Dit komt doordat ons bedrijf over meer dan 50 jaar ervaring beschikt en de meest volledige diensten aanbiedt. Hierdoor weet menigeen ons te vinden. Wenst u moderne elektrotechniek en domotica op een snelle wijze bij u in Lage Vuursche geïnstalleerd te hebben, dan bent u bij de elektricien van Schimmel Elektrotechniek op de juiste plek!

Elektrotechniek Lage Vuursche

Aanbod onderhoud, renovatiebouw en nieuwbouw

Binnen Lage Vuursche en omgeving specialiseren wij ons in de woningbouw, utiliteitsprojecten en de zakelijke markt. Daarbij houden wij ons voornamelijk bezig met laagspanningsinstallaties. Ons bedrijf heeft u veel te bieden. Zo biedt onze elektricien u onder andere:

  • Onderhoud: schakelaars of wandcontactdozen verplaatsen of vervangen en storingen verhelpen. Wij verzorgen ook graag uw nieuwe spotjes.
  • Renovatiebouw: is uw elektrotechniek verouderd? Onze elektriciens kunnen deze geheel moderniseren (denk aan domotica) en aan uw wensen aanpassen.
  • Nieuwbouw: heeft u een nieuwe woning in Lage Vuursche? Neem contact met ons op voor het ontwerp en de volledige aanleg van nieuwe elektronische installaties zoals verlichting, domotica of internet. Wij bieden hierbij complete service van A tot Z. In overleg met uw architect is er veel mogelijk!

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Schimmel Elektrotechniek BV is uw vakkundig aanspreekpunt voor al uw wensen rondom elektrotechniek. Neem contact op voor advies op maat of een vrijblijvende offerte.

Datanetwerk uitbreiden en duurzame verlichting

Is de WiFi in uw woning traag of werkt deze om een andere reden niet optimaal? Ook dan kan onze elektricien u van dienst zijn. Gedurende een inspectie wordt uw datanetwerk geheel langsgelopen. Indien u dit wenst, wordt dit ook nog uitgebreid. Zo kunt u straks overal genieten van een snellere verbinding. Zelfs wanneer u zoekt naar goede, duurzame verlichting voor uw kantoorpand, kunt u bij ons terecht. Hierbij adviseren wij u niet enkel omtrent uw nieuwe verlichting of dimverlichting, maar kunnen wij ook de nieuwste snufjes toepassen. Wat dacht u van op afstand bestuurbare lampen? Wanneer u vrijblijvend advies van onze elektricien wenst te ontvangen, kunt u gerust contact met ons opnemen. Indien gewenst stellen wij dan meteen een besparingsplan voor uw duurzame verlichting op.

VAKKUNDIGE SPECIALIST

Uw specialist in elektrotechniek en breed inzetbaar voor uw project, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat bij het opleveren van de installatie.

ADVIES OP MAAT

Bij Schimmel Elektrotechniek bent u aan het juiste adres voor oplossingen bij brede en specialistische vraagstukken voor installaties en domotica.

GECERTIFICEERD

Ons bedrijf is erkend en erkend via de BRL 6000. Deze stelt eisen aan de installaties en de kwaliteitsbewaking. Zo bent u dus verzekerd van de kwaliteit onze installaties.

Domotica, voor meer comfort

Domotica is de elektronica van de toekomst. U zult dit dan ook in steeds meer huishoudens terugvinden. Domotica garandeert u namelijk veel meer comfort in uw woning in Lage Vuursche. Daarbij wordt uw woning veiliger en tevens duurzamer. KNX maakt dat alle apparatuur in uw woning met elkaar in verbinding staat. Hierdoor kunt u uw apparaten op afstand besturen. Denk aan apparaten zoals op afstand bestuurbare verlichting, temperatuur, luchtbehandeling, audio, televisie en toegangscontrole.

Zet u onze elektricien in, dan zal deze snel en met precisie een totaal domotica systeem voor u ontwerpen. Dit geheel naar wens. Welke apparaten wenst u in uw domotica systeem? Neem contact met ons op en informeer naar onze mogelijkheden.

Zet onze elektricien in voor uw installatie in Lage Vuursche!

Wilt u ook een modern KNX systeem en/of wenst u ook een modern KNX systeem en/of kwalitatieve elektrische installaties in uw woning of pand in Lage Vuursche toe te passen? Onze elektricien zorgt dan voor een snelle en vakkundige installatie. In ons vindt u een betrouwbare partner, wat wij u kunnen garanderen door ons predicaat ‘Stichting Erkenning Installatie-bedrijven’.

Alleen de beste producten en service bieden wij aan. Bel snel voor een vrijblijvende offerte naar 035-5386369 of stuur een e-mail: info@schimmelelektrotechniek.nl. Onze elektricien is u graag van dienst bij uw installatietechniek of installatie van domotica in uw woning in Lage Vuursche!

Een greep uit onze projecten

IMG_2031
MARCCAIN LAREN
MARCCAIN LAREN

Schimmel Elektrotechniek BV in beeld

© Copyright 2019 | Schimmel Elektrotechniek | Sitemap | ALIB voorwaarden bedrijven - consumenten
035-5386369