Schimmel Elektrotechniek, voor uw elektrotechniek en domotica in Loosdrecht

Wilt u in Loosdrecht snel uw moderne elektrotechniek en domotica laten installeren? Neem nu contact op met Schimmel Elektrotechniek! Onze elektriciens zijn gespecialiseerd in het aanleggen en ontwerpen van elektrische installaties. Denk hierbij aan elektra zoals verlichting, domotica (KNX), intercom, televisie, audio en internet. Al velen in Loosdrecht en omstreken hebben ons elektriciteitsbedrijf inmiddels weten te vinden. Wij staan bekend om onze lange ervaring (50 jaar!) en onze uitstekende diensten. Zowel bedrijven als particulieren zijn bij Schimmel Elektrotechniek aan het juiste adres voor de installatie van moderne elektrotechniek en domotica.

Onderhoud, renovatiebouw en nieuwbouw

In Loosdrecht en omgeving houden wij ons vooral bezig met utiliteitsprojecten, de woningbouw en de zakelijke markt. Deze werkzaamheden omvatten vooral laagspanningsinstallaties. Als diensten bieden wij u:

  • Onderhoud: schakelaars of wandcontactdozen verplaatsen of vervangen en storingen verhelpen. Wij verzorgen ook graag uw nieuwe spotjes.
  • Renovatiebouw: is uw elektrotechniek verouderd? Onze elektriciens kunnen deze geheel moderniseren (denk aan domotica) en aan uw wensen aanpassen.
  • Nieuwbouw: heeft u een nieuwe woning in Loosdrecht? Neem contact met ons op voor het ontwerp en de volledige aanleg van nieuwe elektronische installaties zoals verlichting, domotica of internet. Wij bieden hierbij complete service van begin tot eind. In overleg met uw architect zijn er vele mogelijkheden.

Elektrotechniek Loosdrecht

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Schimmel Elektrotechniek BV is uw vakkundig aanspreekpunt voor al uw wensen rondom elektrotechniek. Neem contact op voor advies op maat of een vrijblijvende offerte.

Uitbreiding datanetwerk en installatie duurzame verlichting

Heeft u een langzaam WiFi netwerk en tevens een matige ontvangst? Zet dan direct onze elektricien in, zodat deze uw gehele datanetwerk onder handen kan nemen. Wanneer u dit wenst, zal de elektricien uw netwerk uitbreiden, zodat u overal geniet van een snel werkende verbinding. Wenst u zowel goede als duurzame verlichting voor uw woning of kantoor? Ook dan hebben wij u veel te bieden. Wij helpen u niet enkel bij de keuze voor de juiste verlichting of dimverlichting, maar kunnen u zelfs voorzien van de nieuwste snufjes. Denk aan op afstand bestuurbare lampen. Wenst u een vrijblijvend advies? Bel ons dan gerust, zodat wij tevens een besparingsplan voor uw duurzame verlichting kunnen opstellen.

Domotica, voor meer comfort in uw woning

Domotica is het nieuwste van het nieuwste op het gebied van elektrotechniek. Maar wat maakt dit nu tot een populaire trend? Domotica zorgt voor meer comfort in uw woning in Loosdrecht en voor meer veiligheid en duurzaamheid. KNX zorgt ervoor dat alle apparatuur in uw woning met elkaar verbonden wordt, zodat u deze op afstand kunt besturen.

Denk aan op afstand bestuurbare verlichting, temperatuur, luchtbehandeling, audio, televisie en uw toegangscontrole. Onze elektriciens kunnen snel en vakkundig een domotica-systeem voor u ontwerpen, welke geheel aan uw wensen voldoet, en deze eveneens aanleggen. Neem contact met ons op en laat ons weten wat u wenst voor uw domotica!

VAKKUNDIGE SPECIALIST

Uw specialist in elektrotechniek en breed inzetbaar voor uw project, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat bij het opleveren van de installatie.

ADVIES OP MAAT

Bij Schimmel Elektrotechniek bent u aan het juiste adres voor oplossingen bij brede en specialistische vraagstukken voor installaties en domotica.

GECERTIFICEERD

Ons bedrijf is erkend en erkend via de BRL 6000. Deze stelt eisen aan de installaties en de kwaliteitsbewaking. Zo bent u dus verzekerd van de kwaliteit onze installaties.

Zet onze elektricien vandaag nog in!

Ons elektriciteitsbedrijf realiseert graag een KNX systeem en/of kwalitatieve elektrische installatie voor uw woning of pand in Loosdrecht. Deze kunnen door onze elektricien snel en vakkundig geïnstalleerd worden. Goed om te weten, is dat wij ook beschikken over het predicaat ‘Stichting Erkenning Installatie-bedrijven’. Enkel uitstekende service en de beste producten is wat u van ons mag verwachten. Bel vandaag nog voor uw vrijblijvende offerte naar 035-5386369 of stuur een e-mail: info@schimmelelektrotechniek.nl. Onze elektricien komt graag langs bij u in Loosdrecht voor uw elektrotechniek en domotica!

Een greep uit onze projecten

IMG_2031
MARCCAIN LAREN
MARCCAIN LAREN

Schimmel Elektrotechniek BV in beeld

© Copyright 2019 | Schimmel Elektrotechniek | Sitemap | ALIB voorwaarden bedrijven - consumenten
035-5386369