Schimmel Elektrotechniek, moderne elektrotechniek en domotica in Muiden

Wenst u moderne elektrotechniek en domotica voor uw woning of pand in Muiden? Bel Schimmel Elektrotechniek meteen voor uw snelle installatie! Wij hebben deskundige elektriciens in huis, die over jarenlange ervaring beschikken in het aanleggen en ontwerpen van de meest diverse elektrische installaties. Hierbij kunt u denken aan verlichting, domotica (KNX), intercom, televisie, audio en internet. Vele bedrijven en particulieren in Muiden en omgeving hebben al kennis gemaakt met onze diensten en maken hier tevreden gebruik van. Wij beschikken over ruim 50 jaar aan ervaring en bieden een volledige dienstverlening. Hierdoor weet menigeen ons al te vinden. Wanneer u moderne elektrotechniek en domotica snel wilt laten installeren, bent u bij Schimmel Elektrotechniek bij een bedrijf waar dit tevens op een secure wijze gebeurt!

Elektrotechniek Muiden

Onderhoud, renovatiebouw en nieuwbouw

In Muiden en omgeving verhoudt onze specialisatie zich tot de woningbouw, utiliteitsprojecten en de zakelijke markt. Hierbij houden wij ons vooral bezig met laagspanningsinstallaties. Wat mogen wij voor u betekenen? Onze elektricien biedt u:

  • Onderhoud: schakelaars of wandcontactdozen verplaatsen of vervangen en storingen verhelpen. Wij verzorgen ook graag uw nieuwe spotjes.
  • Renovatiebouw: is uw elektrotechniek verouderd? Onze elektriciens kunnen deze geheel moderniseren (denk aan domotica) en aan uw wensen aanpassen.
  • Nieuwbouw: heeft u een nieuwe woning in Muiden? Neem contact met ons op voor het ontwerp en de volledige aanleg van nieuwe elektronische installaties zoals verlichting, domotica of internet. Wij bieden hierbij complete service van A tot Z. In overleg met uw architect is er veel mogelijk.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Schimmel Elektrotechniek BV is uw vakkundig aanspreekpunt voor al uw wensen rondom elektrotechniek. Neem contact op voor advies op maat of een vrijblijvende offerte.

Duurzame verlichting en datanetwerk uitbreiding

Is de WiFi in uw woning traag of werkt deze niet naar volledigheid? Ook dan kunt u onze elektricien inschakelen. Uw datanetwerk wordt vervolgens geheel doorlopen. Indien gewenst kunnen wij dit tevens uitbreiden. Via deze wijze geniet u straks overal van een snelle verbinding. Ook voor de beste, duurzame verlichting voor uw kantoorpand bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u niet enkel omtrent de beste verlichting of dimverlichting, maar kunnen zelfs de nieuwste snufjes toepassen. Wat dacht u van het gemak van op afstand bestuurbare lampen? Wanneer u vrijblijvend advies van onze elektricien wenst te ontvangen, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wanneer u hier behoefte aan heeft, maken wij ook direct een besparingsplan voor uw duurzame verlichting.

VAKKUNDIGE SPECIALIST

Uw specialist in elektrotechniek en breed inzetbaar voor uw project, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat bij het opleveren van de installatie.

ADVIES OP MAAT

Bij Schimmel Elektrotechniek bent u aan het juiste adres voor oplossingen bij brede en specialistische vraagstukken voor installaties en domotica.

GECERTIFICEERD

Ons bedrijf is erkend en erkend via de BRL 6000. Deze stelt eisen aan de installaties en de kwaliteitsbewaking. Zo bent u dus verzekerd van de kwaliteit onze installaties.

Domotica, comfort in huis gegarandeerd

Domotica is momenteel een ware trend in de elektrotechniek en tevens in steeds meer huishoudens te aanschouwen. Wat maakt dit zo speciaal? Met domotica bent u gegarandeerd van veel comfort in uw huis in Muiden. Ook wordt uw woning duurzamer en veiliger. KNX verbindt alle apparatuur in uw woning met elkaar, waardoor de apparaten op afstand te besturen zijn. Hierbij kunt u denken aan
op afstand bestuurbare verlichting, temperatuur, luchtbehandeling, audio, televisie en toegangscontrole. Indien u kiest voor onze elektricien, ontwerpt deze met de nodige snelheid en precisie een totaal domotica systeem voor u. En dit geheel naar wens. Weet u al wat uw wensen zijn voor uw domotica systeem? Neem dan snel contact met ons op, zodat wij u over de mogelijkheden kunnen vertellen.

Schakel direct onze elektricien in Muiden in!

Wilt u ook een modern KNX systeem en/of kwalitatieve elektrische installaties voor uw woning of pand in Muiden? Dan helpt onze elektricien u graag verder. U kunt ervan op aan dat deze snel en vakkundig te werk gaat. Dit kunnen wij u garanderen door ons predicaat ‘Stichting Erkenning Installatie-bedrijven’. Enkel de beste producten en service is wat wij u te bieden hebben.

Bel direct voor een vrijblijvende offerte naar 035-5386369 of stuur een e-mail: info@schimmelelektrotechniek.nl. Onze elektricien komt graag naar Muiden om uw installatietechniek of domotica naar wens te installeren!

Een greep uit onze projecten

IMG_2031
MARCCAIN LAREN
MARCCAIN LAREN

Schimmel Elektrotechniek BV in beeld

© Copyright 2019 | Schimmel Elektrotechniek | Sitemap | ALIB voorwaarden bedrijven - consumenten
035-5386369