Schimmel Elektrotechniek, moderne elektrotechniek en domotica in Muiderberg

Wilt u moderne elektrotechniek en domotica in uw woning in Muiderberg toepassen? Bel Schimmel Elektrotechniek direct voor uw snelle installatie! Onze elektriciens zijn zeer deskundig en beschikken over jarenlange ervaring in zowel de aanleg als het ontwerp van verschillende elektrische installaties. U kunt hierbij denken aan verlichting, domotica (KNX), intercom, televisie, audio en internet. Diverse particulieren en bedrijven in Muiderberg en omstreken maken al met tevredenheid gebruik van onze diensten. Dit komt doordat wij een ervaren bedrijf zijn (met 50 jaar ervaring!) en de meest volledige dienstverlening bieden. Hierdoor weet men ons steeds weer te vinden. Wanneer u moderne elektrotechniek en domotica snel en vakkundig in Muiderberg wenst te laten installeren, bent u bij de elektricien van Schimmel Elektrotechniek aan het juiste adres!

Elektrotechniek Muiderberg

Onderhoud, renovatiebouw en nieuwbouw

In Muiderberg en omgeving omvat onze specialisatie vooral de woningbouw,
utiliteitsprojecten en de zakelijke markt. Hier binnen houden wij ons voornamelijk bezig met laagspanningsinstallaties. Ons bedrijf heeft u veel te bieden. Zo bieden wij u onder andere:

    • Onderhoud: schakelaars of wandcontactdozen verplaatsen of vervangen en storingen verhelpen. Wij verzorgen ook graag uw nieuwe spotjes.
    • Renovatiebouw: is uw elektrotechniek verouderd? Onze elektriciens kunnen deze in haar geheel moderniseren (denk aan domotica) en aan uw wensen aanpassen.
    • Nieuwbouw: heeft u een nieuwe woning in Muiderberg? Neem contact met ons op voor het ontwerp en de volledige aanleg van nieuwe elektronische installaties zoals verlichting, domotica of internet. Wij bieden hierbij complete service van A tot Z. In overleg met uw architect is er veel mogelijk!

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Schimmel Elektrotechniek BV is uw vakkundig aanspreekpunt voor al uw wensen rondom elektrotechniek. Neem contact op voor advies op maat of een vrijblijvende offerte.

Datanetwerk uitbreiding en duurzame verlichting

Heeft u traag werkende WiFi in uw woning of werkt deze niet naar tevredenheid? Onze elektricien is u dan tevens graag van dienst. Uw datanetwerk wordt geheel doorlopen, waarop dit, indien gewenst, wordt uitgebreid. Op deze manier kunt u straks overal van een snelle verbinding genieten.
Ook wanneer u op zoek bent naar de beste en meest duurzame verlichting voor uw kantoorpand, bent u bij ons op de juiste plek. Wij adviseren u niet enkel omtrent uw nieuwe verlichting of dimverlichting, maar passen zelfs de nieuwste snufjes toe. Wat dacht u van lampen die u op afstand kunt besturen? Indien u vrijblijvend advies van onze elektricien wenst, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Indien u dit wenst, stellen wij ook direct een besparingsplan voor uw duurzame verlichting voor u op.

VAKKUNDIGE SPECIALIST

Uw specialist in elektrotechniek en breed inzetbaar voor uw project, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat bij het opleveren van de installatie.

ADVIES OP MAAT

Bij Schimmel Elektrotechniek bent u aan het juiste adres voor oplossingen bij brede en specialistische vraagstukken voor installaties en domotica.

GECERTIFICEERD

Ons bedrijf is erkend en erkend via de BRL 6000. Deze stelt eisen aan de installaties en de kwaliteitsbewaking. Zo bent u dus verzekerd van de kwaliteit onze installaties.

Domotica, gegarandeerd meer comfort

Domotica is helemaal trending in de elektrotechniek. In steeds meer huishoudens vindt u domotica terug. Maar waarom? domotica garandeert u meer comfort in uw woning in Muiderberg. Tevens maakt dit uw woning veiliger en zelfs duurzamer. KNX zorgt ervoor dat alle apparatuur in uw woning met elkaar verbonden wordt, waardoor u de apparaten op afstand kunt besturen. U kunt hierbij denken aan op afstand bestuurbare verlichting, temperatuur, luchtbehandeling, audio, televisie en toegangscontrole. Wanneer u onze elektricien inzet, zal deze met snelheid en precisie een compleet domotica systeem voor u ontwerpen. Geheel naar uw wensen. Weet u al welke apparaten u in uw domotica systeem wenst? Neem dan contact met ons op, zodat wij u uitgebreid kunnen vertellen over de mogelijkheden.

Zet nu onze elektricien in Muiderberg in!

Wenst u ook een modern KNX systeem en/of kwalitatieve elektrische installaties in uw woning of pand in Muiderberg te laten installeren? Dan is onze elektricien uw ervaren specialist. U kunt erop vertrouwen dat deze snel, doch vakkundig te werk gaat. Dit garanderen wij u met ons predicaat ‘Stichting Erkenning Installatie-bedrijven’.

Alleen de beste producten en service worden u aangeboden. Bel direct voor uw vrijblijvende offerte naar 035-5386369 of stuur een e-mail: info@schimmelelektrotechniek.nl. Onze elektricien is u graag van dienst in Muiderberg bij de installatie van uw installatietechniek of domotica!

Een greep uit onze projecten

IMG_2031
MARCCAIN LAREN
MARCCAIN LAREN

Schimmel Elektrotechniek BV in beeld

© Copyright 2019 | Schimmel Elektrotechniek | Sitemap | ALIB voorwaarden bedrijven - consumenten
035-5386369