Elektricien in Naarden, hoge kwaliteit, goede bereikbaarheid

Bent u op zoek naar een elektricien in Naarden? Neem dan contact op met Schimmel Elektrotechniek B.V.

Wij komen graag naar u in Naarden toe voor het aanleggen en ontwerpen van elektrische installaties voor bijvoorbeeld verlichting, televisie, audio, internet, domotica (KNX) of intercom.

Ons bedrijf bezit meer dan 50 jaar ervaring en heeft in Naarden en omgeving een goede naam opgebouwd. Zowel particulieren als bedrijven zijn meer dan welkom.

Elektrotechniek Naarden

Onderhoud, renovatiebouw en nieuwbouw

Wij richten ons voornamelijk op de woningbouw, kleine zakelijke markt en utiliteitsprojecten in Naarden en omgeving. De elektriciens van ons bedrijf verrichten werkzaamheden aan de zogeheten laagspanningsinstallaties. Deze bestaat uit:

  • Onderhoud: denk aan oplossen van storingen en verplaatsen of vervangen van wandcontactdozen of schakelaars. Wilt u misschien nieuwe spotjes of andere aansluitpunten in huis of in het kantoorpand, dan kunnen wij u ook helpen.
  • Nieuwbouw: samen met u en eventueel uw architect, kunnen we een compleet en geavanceerd elektronische installatie aanleggen. Dit verzorgen wij tot in de puntjes, van het ontwerpen en aanleggen van de infrastructuur, tot het monteren van de verlichting, schakelaars etc.
  • Renovatiebouw: Schimmel Elektrotechniek B.V. is bij uitstek hét bedrijf dat u kan helpen uw woning of bedrijfspand in Naarden compleet aan te passen naar de nieuwe moderne technieken.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Schimmel Elektrotechniek BV is uw vakkundig aanspreekpunt voor al uw wensen rondom elektrotechniek. Neem contact op voor advies op maat of een vrijblijvende offerte.

Slimme verlichting en efficiënt datanetwerk

Wilt u in uw woning of bedrijfspand in Naarden mooie en vooral passende verlichting? Onze elektriciens kunnen u hierin adviseren en u diverse mogelijkheden bieden. Denk aan de verlichting op afstand bedienen of dimverlichting. Wij maken ook besparingsplannen voor verlichting zodat u op lange termijn uw investering terugverdient. Mocht u met uw huidige WiFi netwerk onvoldoende bereik hebben, dan kunnen we dit voor u uitbreiden en verbeteren.

Domotica in huis – veiliger en duurzaam

Dé nieuwe trend in veel huishoudens en bedrijven is domotica. Domotica levert meer comfort, meer veiligheid en het is bovenal duurzamer. Met domotica in huis kunt u alles op afstand bedienen, dit is mogelijk door KNX. KNX verbindt alle losse onderdelen met elkaar zodat er maar één apparaat nodig is om alles te besturen. Denk aan licht, temperatuur, audio, video, luchtbehandeling en toegangscontrole. Onze elektriciens staan tot uw beschikking om uw eigen KNX systeem te ontwerpen en af te stemmen op uw wensen.

VAKKUNDIGE SPECIALIST

Uw specialist in elektrotechniek en breed inzetbaar voor uw project, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat bij het opleveren van de installatie.

ADVIES OP MAAT

Bij Schimmel Elektrotechniek bent u aan het juiste adres voor oplossingen bij brede en specialistische vraagstukken voor installaties en domotica.

GECERTIFICEERD

Ons bedrijf is erkend en erkend via de BRL 6000. Deze stelt eisen aan de installaties en de kwaliteitsbewaking. Zo bent u dus verzekerd van de kwaliteit onze installaties.

Neem contact op met een erkend elektrotechnisch bedrijf in Naarden

Neem contact op met Schimmel Elektrotechniek B.V. voor uw KNX systeem en elektrische installaties in Naarden of omgeving. Als u voor ons bedrijf kiest, kiest u voor hoogstaande kwaliteit, vakkundige elektriciens en een erkend installatiebedrijf door ‘Stichting Erkenning Installatie-bedrijven’. Bel ons op: 035-5386369 of stuur een e-mail naar: info@schimmelelektrotechniek.nl

Een greep uit onze projecten

IMG_2031
MARCCAIN LAREN
MARCCAIN LAREN

Schimmel Elektrotechniek BV in beeld

© Copyright 2019 | Schimmel Elektrotechniek | Sitemap | ALIB voorwaarden bedrijven - consumenten
035-5386369