Schimmel Elektrotechniek, elektrotechniek en domotica in ‘s-Graveland

Behoeft u in ‘s-Graveland moderne elektrotechniek en domotica voor uw woning of pand? Bel Schimmel Elektrotechniek voor een snelle installatie. Ons bedrijf beschikt over deskundige elektriciens met jarenlange ervaring in het aanleggen en ontwerpen van diverse elektrische installaties. U kunt hierbij denken aan verlichting, domotica (KNX), intercom, televisie, audio en internet. Veel particulieren en bedrijven in ‘s-Graveland en omgeving maken gebruik van onze producten en diensten. Dit komt door onze ruim 50 jaar aan ervaring en uitstekende service.

U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u snel, doch met precisie uw moderne elektrotechniek en domotica wilt laten installeren.

Elektrotechniek 's-Graveland

Diensten in onderhoud, renovatiebouw en nieuwbouw

Wij zijn in ‘s-Graveland en omgeving ware specialisten in de woningbouw, utiliteitsprojecten en de zakelijke markt. Hierbij houden wij ons voornamelijk bezig met laagspanningsinstallaties. Wat hebben wij u te bieden? Onze elektricien biedt u:

  • Onderhoud: schakelaars of wandcontactdozen verplaatsen of vervangen en storingen verhelpen. Wij verzorgen ook graag uw nieuwe spotjes.
  • Renovatiebouw: is uw elektrotechniek verouderd? Onze elektriciens kunnen deze geheel moderniseren (denk aan domotica) en aan uw wensen aanpassen.
  • Nieuwbouw: heeft u een nieuwe woning in ‘s-Graveland? Neem contact met ons op voor het ontwerp en de volledige aanleg van nieuwe elektronische installaties zoals verlichting, domotica of internet. Wij bieden hierbij complete service van A tot Z. In overleg met uw architect is er veel mogelijk.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Schimmel Elektrotechniek BV is uw vakkundig aanspreekpunt voor al uw wensen rondom elektrotechniek. Neem contact op voor advies op maat of een vrijblijvende offerte.

Datanetwerk uitbreiden en duurzame verlichting installeren

Heeft u een langzaam WiFi netwerk of werkt deze niet naar behoren? Zet dan snel onze elektricien in. Deze loopt uw gehele datanetwerk langs. Wanneer u dit wenst, kunnen wij uw netwerk zelfs uitbreiden, waardoor u overal van een snelle verbinding geniet. Wilt u graag duurzame en goede verlichting voor uw woning of kantoorpand aanschaffen? Ook dat kunnen wij u bieden. Hierbij ondersteunen wij u niet enkel bij de keuze voor de juiste verlichting of dimverlichting, maar voorzien wij u zelfs van de nieuwste snufjes. Heeft u al eens gedacht aan op afstand bestuurbare lampen? Wenst u een vrijblijvend advies, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Zo kunnen wij zo gauw mogelijk een besparingsplan voor duurzame verlichting voor u opstellen.

VAKKUNDIGE SPECIALIST

Uw specialist in elektrotechniek en breed inzetbaar voor uw project, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat bij het opleveren van de installatie.

ADVIES OP MAAT

Bij Schimmel Elektrotechniek bent u aan het juiste adres voor oplossingen bij brede en specialistische vraagstukken voor installaties en domotica.

GECERTIFICEERD

Ons bedrijf is erkend en erkend via de BRL 6000. Deze stelt eisen aan de installaties en de kwaliteitsbewaking. Zo bent u dus verzekerd van de kwaliteit onze installaties.

Domotica, een huis vol comfort

Domotica is de nieuwste en meest besproken trend op het gebied van elektrotechniek. Maar wat maakt deze trend nu zo speciaal? Domotica garandeert u een huis vol comfort in ‘s-Graveland. Zo ook veiligheid en duurzaamheid. KNX zorgt ervoor dat alle apparatuur in uw woning met elkaar verbonden wordt. Dit maakt de apparatuur op afstand bestuurbaar. Denk bijvoorbeeld aan op afstand bestuurbare verlichting, temperatuur, luchtbehandeling, audio, televisie en uw toegangscontrole. Wanneer onze elektricien bij u langskomt, kan deze snel doch secuur een volledig domotica systeem voor u ontwerpen. Wat zijn uw wensen voor uw domotica systeem? Neem contact met ons op, zodat wij u over de mogelijkheden kunnen informeren!

Zet onze elektricien in voor uw elektrotechniek in ‘s-Graveland!

Onze elektricien komt graag bij u langs om een KNX systeem en/of kwalitatieve elektrische installaties voor uw woning of pand te verzorgen. Deze worden snel en met de nodige vakkundigheid geïnstalleerd. Wij beschikken ook over het predicaat ‘Stichting Erkenning Installatie-bedrijven’.
Enkel de beste producten en service is wat u van ons verwachten mag en niet minder. Neem direct contact met ons op voor uw vrijblijvende offerte via 035-5386369 of stuur een e-mail: info@schimmelelektrotechniek.nl. Onze elektricien is u graag van dienst in ‘s-Graveland bij de installatie van uw elektrotechniek en domotica!

Een greep uit onze projecten

IMG_2031
MARCCAIN LAREN
MARCCAIN LAREN

Schimmel Elektrotechniek BV in beeld

© Copyright 2019 | Schimmel Elektrotechniek | Sitemap | ALIB voorwaarden bedrijven - consumenten
035-5386369