Schimmel Elektrotechniek, voor uw elektrotechniek en domotica in Soest

Wilt uw woning of pand in Soest van moderne elektrotechniek en domotica voorzien? Bel Schimmel Elektrotechniek voor een snelle installatie! Onze gespecialiseerde elektriciens beschikken over jarenlange ervaring in zowel de aanleg als het ontwerp van uiteenlopende elektrische installaties. Denk aan installaties zoals verlichting, domotica (KNX), intercom, televisie, audio en internet. Al vele particulieren en bedrijven in Soest maken gebruik van onze diensten. En dat met volle tevredenheid.

Door onze ruim 50 jaar aan ervaring en volledige dienstverlening, weet menigeen in Soest ons te vinden. Wanneer u uw moderne elektrotechniek en domotica op een snelle doch secure wijze wenst te installeren, bent u bij Schimmel Elektrotechniek aan het juiste adres voor uw totale installatie!

Elektrotechniek Soest

Diensten in onderhoud, renovatiebouw en nieuwbouw

In Soest en omstreken houden wij ons voornamelijk bezig met de de woningbouw, utiliteitsprojecten en de zakelijke markt. Laagspanningsinstallaties vormen hierbij onze specialisatie. Wat wij voor u kunnen betekenen? Onze elektricien biedt u:

  • Onderhoud: schakelaars of wandcontactdozen verplaatsen of vervangen en storingen verhelpen. Wij verzorgen ook graag uw nieuwe spotjes.
  • Renovatiebouw: is uw elektrotechniek verouderd? Onze elektriciens kunnen deze geheel moderniseren (denk aan domotica) en aan uw wensen aanpassen.
  • Nieuwbouw: heeft u een nieuwe woning in Soest? Neem contact met ons op voor het ontwerp en de volledige aanleg van nieuwe elektronische installaties zoals verlichting, domotica of internet. Wij bieden hierbij complete service van A tot Z. In overleg met uw architect is er veel mogelijk.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Schimmel Elektrotechniek BV is uw vakkundig aanspreekpunt voor al uw wensen rondom elektrotechniek. Neem contact op voor advies op maat of een vrijblijvende offerte.

Datanetwerk uitbreiding en duurzame verlichting

Heeft u een traag WIFI netwerk of werkt dit niet naar behoren? Zet dan snel onze elektricien in, zodat uw datanetwerk in zijn geheel doorlopen wordt. Wanneer u dit wenst, kunnen wij dit zelfs uitbreiden. Op die manier heeft u straks overal een snelle verbinding. Wilt u graag goede, duurzame verlichting voor uw kantoorpand aanschaffen? Ook dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij voorzien u hierbij niet enkel van de beste verlichting of dimverlichting, maar passen zelfs de nieuwste snufjes toe. Zo kunt u denken aan op afstand bestuurbare lampen. Wenst u een vrijblijvend advies van onze elektricien? Neem dan snel contact met ons op. Indien u dit wenst, maken wij voor u dan ook meteen een besparingsplan voor uw duurzame verlichting.

VAKKUNDIGE SPECIALIST

Uw specialist in elektrotechniek en breed inzetbaar voor uw project, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat bij het opleveren van de installatie.

ADVIES OP MAAT

Bij Schimmel Elektrotechniek bent u aan het juiste adres voor oplossingen bij brede en specialistische vraagstukken voor installaties en domotica.

GECERTIFICEERD

Ons bedrijf is erkend en erkend via de BRL 6000. Deze stelt eisen aan de installaties en de kwaliteitsbewaking. Zo bent u dus verzekerd van de kwaliteit onze installaties.

Domotica, gegarandeerd comfort in huis

Domotica is een ware trend in de elektrotechniek die in steeds meer huishoudens te zien is. Wat maakt dit zo bijzonder? Domotica garandeert u een hoop comfort in uw huis in Soest en maakt deze tevens duurzamer en veiliger. KNX zorgt ervoor dat alle apparatuur in uw woning met elkaar verbonden wordt, wat deze op afstand bestuurbaar maakt. Wat dacht u van op afstand bestuurbare verlichting, temperatuur, luchtbehandeling, audio, televisie en toegangscontrole? Wanneer u onze elektricien inzet,kan deze met de nodige precisie en snelheid een totaal domotica systeem voor u ontwerpen. Dit alles geheel naar u wens. Heeft u al wensen of ideeën voor uw domotica systeem? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Schakel onze elektricien in voor uw elektrotechniek in Soest!

Wanneer u een KNX systeem en/of kwalitatieve elektrische installaties voor uw woning of pand in Soest wenst, is onze elektricien u graag van dienst. U kunt hierbij verwachten dat deze snel en met de nodige vakkundigheid te werk gaat. Deze garantie kunnen wij u geven door ons predicaat‘Stichting Erkenning Installatie-bedrijven’.

Enkel de beste producten en service is dan ook wat u van ons kunt verwachten. Bel nu voor uw vrijblijvende offerte naar 035-5386369 of stuur een e-mail: info@schimmelelektrotechniek.nl. Onze elektricien is u graag van dienst in Soest bij de installatie van uw domotica en andere installatietechniek!

Een greep uit onze projecten

IMG_2031
MARCCAIN LAREN
MARCCAIN LAREN

Schimmel Elektrotechniek BV in beeld

© Copyright 2019 | Schimmel Elektrotechniek | Sitemap | ALIB voorwaarden bedrijven - consumenten
035-5386369