Schimmel Elektrotechniek, moderne elektrotechniek en domotica in Weesp

Wilt u moderne elektrotechniek en domotica in uw woning in Weesp installeren? Bel voor een snelle installatie naar Schimmel Installatietechniek! De reden? Onze gespecialiseerde elektriciens hebben jarenlange ervaring in zowel het aanleggen als het ontwerpen van verschillende elektrische installaties. Wat houdt dit in? Denk bijvoorbeeld aan verlichting, domotica (KNX), intercom, televisie, audio en internet. Meerdere particulieren en bedrijven in Weesp en omgeving hebben al kennis gemaakt met onze producten en maken hier tevreden gebruik van. Ons bedrijf wordt geroemd om haar ruim 50 jaar aan ervaring en het feit dat wij de meest volledige diensten bieden. Menigeen weet ons hierdoor te vinden. Wilt u moderne elektrotechniek en domotica op een snelle wijze bij u in Weesp laten installeren? Bij Schimmel Elektrotechniek zit u goed voor een snelle doch secure installatie!

Weesp

Diensten in onderhoud, renovatiebouw en nieuwbouw

Zowel in Weesp als in de nabije omgeving, zijn wij specialisten op het gebied van woningbouw, utiliteitsprojecten en de zakelijke markt. Wij houden ons hierbij vooral bezig met laagspanningsinstallaties. Ons bedrijf kan veel voor u betekenen. Zo biedt onze elektricien u:

  • Onderhoud: schakelaars of wandcontactdozen verplaatsen of vervangen en storingen verhelpen. Wij verzorgen ook graag uw nieuwe spotjes.
  • Renovatiebouw: is uw elektrotechniek verouderd? Onze elektriciens kunnen deze geheel moderniseren (denk aan domotica) en aan uw wensen aanpassen.
  • Nieuwbouw: heeft u een nieuwe woning in Weesp? Neem contact met ons op voor het ontwerp en de volledige aanleg van nieuwe elektronische installaties zoals verlichting, domotica of internet. Wij bieden hierbij complete service van A tot Z. In overleg met uw architect is er veel mogelijk!

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Schimmel Elektrotechniek BV is uw vakkundig aanspreekpunt voor al uw wensen rondom elektrotechniek. Neem contact op voor advies op maat of een vrijblijvende offerte.

Datanetwerk uitbreiden en duurzame verlichting

Heeft u traag werkende WiFi in uw woning of werkt deze om een andere reden niet naar wens? Schakel ook dan onze elektricien in. Bij een inspectie wordt uw datanetwerk punt voor punt geëvalueerd. Wilt u uw datanetwerk uitbreiden? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Op deze manier geniet u straks overal van de snelste verbinding. Ook wanneer u op zoek bent naar de meest duurzame en goede verlichting voor uw kantoorpand, zit u bij ons goed. Wij adviseren u dan niet enkel over uw nieuwe verlichting of dimverlichting, maar laten u ook kennismaken met de nieuwste snufjes. Wat dacht u van geweldige op afstand bestuurbare lampen? Indien u graag vrijblijvend advies van onze elektricien wilt ontvangen, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wanneer u dit wenst, stellen wij direct een besparingsplan voor uw duurzame verlichting op.

VAKKUNDIGE SPECIALIST

Uw specialist in elektrotechniek en breed inzetbaar voor uw project, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat bij het opleveren van de installatie.

ADVIES OP MAAT

Bij Schimmel Elektrotechniek bent u aan het juiste adres voor oplossingen bij brede en specialistische vraagstukken voor installaties en domotica.

GECERTIFICEERD

Ons bedrijf is erkend en erkend via de BRL 6000. Deze stelt eisen aan de installaties en de kwaliteitsbewaking. Zo bent u dus verzekerd van de kwaliteit onze installaties.

Domotica, voor veiligheid en comfort

Met domotica creëert u het huis van de toekomst. In steeds meer huishoudens zult u dit dan ook terug zien komen. Domotica garandeert u namelijk veel comfort en zelfs veiligheid in uw woning in Weesp. Daarbij is domotica zeer duurzaam. KNX zorgt ervoor dat alle apparatuur in uw woning met elkaar verbonden is. Dit maakt uw apparaten op afstand bestuurbaar. U kunt hierbij denken aan apparaten zoals op afstand bestuurbare verlichting, temperatuur, luchtbehandeling, audio, televisie en toegangscontrole. Indien u de keuze maakt voor onze elektricien, zal deze snel en secuur een compleet domotica systeem voor u ontwerpen. Geheel naar uw wensen. Weet u al hoe u uw domotica systeem wilt vormgeven? Neem contact met ons op, zodat u de mogelijkheden met ons kunt bespreken.

Bel onze elektricien voor uw installatie in Weesp!

Wenst u ook een modern KNX systeem en/of kwalitatieve elektrische installaties in uw woning of pand in Weesp te installeren? Onze elektricien komt dan snel bij u langs voor een vakkundige installatie. In ons heeft u een betrouwbare partner gevonden. Dit kunnen wij u garanderen door ons predicaat ‘Stichting Erkenning Installatie-bedrijven’.

Alleen de beste producten en service worden door ons aangeboden. Bel vandaag nog voor uw vrijblijvende offerte naar 035-5386369 of stuur een e-mail: info@schimmelelektrotechniek.nl. Onze elektricien komt graag bij u langs om de installatie van domotica of overige installatietechniek in Weesp te verrichten!

Een greep uit onze projecten

IMG_2031
MARCCAIN LAREN
MARCCAIN LAREN

Schimmel Elektrotechniek BV in beeld

© Copyright 2019 | Schimmel Elektrotechniek | Sitemap | ALIB voorwaarden bedrijven - consumenten
035-5386369