Bekijk onze projecten

Bekijk hieronder een greep uit de installatie projecten die door Schimmel Elektrotechniek zijn gerealiseerd. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en vakkundige oplossingen die Schimmel Elektrotechniek u kan bieden? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

VAKKUNDIGE SPECIALIST

Uw specialist in elektrotechniek en breed inzetbaar voor uw project, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat bij het opleveren van de installatie.

ADVIES OP MAAT

Bij Schimmel Elektrotechniek bent u aan het juiste adres voor oplossingen bij brede en specialistische vraagstukken voor installaties en domotica.

GECERTIFICEERD

Ons bedrijf is erkend via de BRL 6000. Deze stelt eisen aan de installaties en de kwaliteitsbewaking. Zo bent u dus verzekerd van de kwaliteit onze installaties.

  • "De installatie voor het nieuwbouw project met nieuwe netwerken is zeer goed verlopen. De installatie verliep soepel en men kan nu vertrouwen op een kwalitatief netwerk."

    Jan ter Water
  • "Dankzij Schimmel Elektrotechniek kunnen wij in ons bedrijf elke dag weer genieten van de juiste verlichting en het vernieuwde draadloze netwerk"

    Floor de Jonge

Schimmel Elektrotechniek BV in beeld

© Copyright 2019 | Schimmel Elektrotechniek | Sitemap | ALIB voorwaarden bedrijven - consumenten
035-5386369